Arıkök İlkokulu

Telefon : 0544 346 1454
WEB https://arikokilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ARIKÖK MAH. ARIKÖK KÜME EVLERİ ARIKÖK ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 63 BOZOVA / ŞANLIURFA
VİZYON : Bilimsel ve akademik eğitim ile öğrencilerini başarıya hazırlayan, kişiye özgü rehberlik hizmetleriyle fark oluşturan okul olmak.
MİSYON : Tutkuyla ve kararlı bir şekilde çok çalışarak, araştırarak, kaliteyi ön planda tutarak ve gençleri sevgiyle kucaklayarak gelecek nesillerin hizmetinde olmak. Ve böylece çocuklarımızın; ülkemizde ve dünyada hayal ettikleri lise ve üniversitelere yerleşerek, öz güvenleri yüksek, başarılı, ülkesi ve insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30-14.20
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : Kalorifer
Servis : Taşımalı eğitim bulunmamaktadır. Ulaşım olarak Bozova-Baraj, ADıyaman ve Yaylak servis hatları geçmektedir.
Ulaşım : Okulumuz Şanlıurfa Adıyaman yolu üzerinde olup 15 dakikada bir 3 farklı servis aracı geçmektedir. Ayrıca Şanlıurfa, Adıyman, Bozova ve Baraj bölgesine geliş gidiş yapmakta olan öğretmen arkadaşlarımız bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Çevre yolu üzerinde bulunan yaklaşık 1500 nüfuslu bir köy yerleşim yeridir. Arıkök Mahallesi olarak içerisin 2 adet cami 1 adet mescit ve Jandarma Karakolu bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 40 km, ilçe merkezine uzaklık 9 km´dir. Ayrıca Adıyaman merkeze 70 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Turnuvalar vb. oyunlar